Izabela Surmacz

Doradca kariery z 6-letnim doświadczeniem, trener rozwoju kompetencji indywidulanych i społecznych. Od 3 lat doradca i koordynator projektów rozwojowych w biurze karier w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej. W Stowarzyszeniu od początku jego istnienia. Absolwentka Szkoły Trenerów Biznesu TROP. Doświadczony trener kursu planowania kariery SPADOCHRON. Konsultantka testów psychometrycznych, brytyjskiej firmy ConsultingTools, wykorzystywanych w diagnozie i rekrutacji talentów. Posiada doświadczenie w rekrutacji oraz w budowaniu zespołów z zastosowaniem narzędzi psychometrycznych. Ukończyła roczny kurs rozwoju umiejętności managerskich w Gdańsku - Team Management Leadership.

Absolwentka Filozofii ze specjalnością etyka oraz Wydziału Prawa i Administracji na Uniwersytecie Kardynała Stefana Wyszyńskiego. Ukończyła kurs trenerski ‘Lego-Logos’ przygotowujący do pracy nad rozwojem myślenia krytycznego. Pretekstem do dyskusji i odkrywania siebie są budowle z klocków.