Ewa Kluczek-Woźniak

psycholog, coach i doradca kariery
Absolwentka Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej, Szkoły Treningu i Warsztatu Psychologicznego INTRA, Szkoły Coachów Biznesu SET oraz Szkoły Coachingu Grupowego i Zespołowego. Uczestniczka licznych szkoleń dotyczących kariery, poradnictwa zawodowego, rekrutacji, w tym min.  MABORowego Eksperckiego Treningu Asesora.Posiada uprawnienia  w stosowaniu Racjonalnej Terapii Zachowania (RTZ), wykorzystywanej do pracy z
Od 8 lat współpracuje z Biurem Karier Politechniki Warszawskiej, gdziewspiera studentów i absolwentów w poruszaniu się po rynku pracy. Prowadzi indywidualne oraz grupowe sesje coachingu  oraz konsultacje służące rozwojowi zawodowemu i osobistemu, odkrywaniu własnego potencjału i budowaniu ścieżek kariery. Diagnozuje predyspozycje zawodowe na podstawie testów psychologicznych i doradczych. Przygotowuje do odbycia rozmowy kwalifikacyjnej, w tym sesji Assessment Centre.
Posiada doświadczenie trenerskie w zakresie realizacji projektów szkoleniowych związanych z tematyką planowania kariery, radzenia sobie ze stresem i asertywnością.
psycholog, coach i doradca kariery
Psycholog, coach i doradca kariery

Absolwentka Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej, Szkoły Treningu i Warsztatu Psychologicznego INTRA, Szkoły Coachów Biznesu SET oraz Szkoły Coachingu Grupowego i Zespołowego. Uczestniczka licznych szkoleń dotyczących kariery, poradnictwa zawodowego, rekrutacji, w tym min.  MABORowego Eksperckiego Treningu Asesora. Posiada uprawnienia  w stosowaniu Racjonalnej Terapii Zachowania (RTZ).