Współpraca z SABK

Stowarzyszenie na rzecz Akademickich Biur Karier jest otwarte na realizację wspólnych projektów z firmami. Jeżeli poszukują Państwo rzetelnego partnera do realizacji ciekawego przedsięwzięcia  zgodnego z naszą misją, chętnie dowiemy się, w czym możemy Państwu pomóc.

Poszukujemy również Sponsorów, którzy pragną wesprzeć finansowo szlachetną misję, jaką wyznaczyło sobie nasze Stowarzyszenie. Pozyskane środki umożliwią nam realizację bezpłatnych programów edukacyjnych i rozwojowych dla młodzieży akademickiej oraz dla pracowników Akademickich Biur Karier. Na przykład: szkolenia,  indywidualne doradztwo w karierze, coaching, testy psychologiczne i kompetencyjne czy targi pracy.

W zamian oferujemy możliwośc promocji Państwa firmy wśród naszych grup docelowych, również podczas VI Akademickich Targów Pracy JOBBING (14 marca 2012 roku w PKiN w Warszawie - www.jobbing.org.pl), a także profesjonalne wsparcie organizacyjne w trakcie wdrożenia działań.

Jeżeli chcą Państwo porozmawiać osobiście o warunkach potencjalnej współpracy, zapraszamy do kontaktu.

tel. 512 892 536, 512 892 537
biuro@stowarzyszenieabk.pl