Nasze szkolenia

Szkolenia dla pracowników Akademickich Biur Karier
zorganizowane przez SABK

24 lipca 2013 odbedzie kolejne szkolenie dla członków Stowarzyszenia ABK "Jak najefektywniej przeprowadzić i jak zamknąć spotkanie doradcze.
Z jakich prostych i skutecznych narzędzi skorzystać i szybko zdiagnozować potrzeby pytaniami coachingowymi."

W programie:

• szybkie narzędzia coachingowe do wydobywania istoty problemu i celu;bodźcowanie klienta w celu pobudzenia kreatywności;
  • diagnoza potrzeb poprzez Integralny Model Tożsamości;
  • domykanie procesów - czym jest, po czym poznać;
  • narzędzia coachingowe wspierające tematy okołodoradcze (emocje, przekonania, wartości, blokady wewnętrzne);

Szkolenie poprowadzi Adam Dębowski

Współzałożyciel Instytutu Liderów Zmian (dawniej Instytut NLP Coaching(, który jest akredytowany przez organizacje: American Board of NLP, ABNLP Coaching Division, Time Line Therapy Association, American Board of Hypnotherapy. Pracuje poprzez metody Coaching Value Process oraz Integralny Model Tożsamości.

• "Employer Branding - jak wygrać wojnę o talenty?", MJCC Employer Branding Consultants. W szkoleniu na temat budowania wizerunku pracodawcy wzięło udział 16 przedstawicieli Akademickich Biur Karier działających przy warszawskich uczelniach wyższych, 11 lutego 2009r.

• "Postawa probiznesowa - myślenie i działanie w świecie biznesu", SHtraining. Warsztat w oparciu o metodę planszowej symulacji biznesu ukierunkowany na naukę umiejętności myślenia strategicznego i procesowego. Prezentacja zastosowania planszowych symulacji i gier strategicznych w kształceniu młodzieży akademickiej. W warsztacie wzięło udział 11 przedstawicieli Akademickich Biur Karier działających przy warszawskich uczelniach wyższych, 10 grudnia 2010r.

Strefa Członkowska
Stowarzyszenia ABK

zapisz się na newsletter »