CAREERDATE-REJESTRACJA
HomeZapisyKontakt

REJESTRACJA na sesje CAREERDATE

CAREERDATE to zaproszenie na kawę, która zmieni Twoje życie zawodowe :)
To 40-minutowe spotkania rekrutacyjne w małych grupach, w nieformalnej atmosferze. Pijąc kawę z pracodawcą uzyskasz wskazówki, feedback a często zaproszenie do dalszej rekrutacji!

Na CAREERDATE zaprasza Stowarzyszenie ABK i Biuro Karier SGGW.

Przygotuj CV i zapisz się już dziś!
Sprawdź, czy wybrane przez Ciebie CAREERDATE nie pokrywają się w czasie.
Dopisek przy nazwie firmy wskazuje uczelnię, na której CAREERDATE jest organizowane.

Na każde CAREERDATE wypełnij osobny formularz na dole strony!

Rohlig Suus Logistics / CAREERDATE w SGGW

Jakub Polakowski - HR Business
Partner Łukasz Lewicki - Key Account Manager Contract Logistics
Anna Bednarczyk - Specjalista ds. HR

Brak dostępnych terminów

W ROHLIG SUUS Logistics zarządzamy globalnymi łańcuchami dostaw. Naszymi klientami są zarówno światowe marki jak i lokalne przedsiębiorstwa. Reagując na zmieniające się potrzeby rynku, pomagamy naszym klientom zwiększać konkurencyjność i efektywność operacji.
Zajmujemy się zarządzaniem logistyką i łańcuchami dostaw, szczególną wagę przywiązując do wysoce profesjonalnej i indywidualnej obsługi Klienta.

Jesteśmy jedynym polskim operatorem logistycznym o globalnych możliwościach. W ramach komplementarnego wachlarza usług, który obejmuje transport drogowy, morski, lotniczy, kolejowy, usługi magazynowe, projekty cargo oraz obsługę celną, proponujemy naszym Klientom najlepsze rozwiązania optymalnie dostosowane do ich potrzeb. W portfelu obsługiwanych przez nas firm znajdują się regularne i multiproduktowe kontrakty z liderami rynku.

W Europie stworzyliśmy partnerski system drobnicowy obsługujący około 200 regularnych połączeń drogowych tygodniowo. W Polsce zbudowaliśmy własny system dystrybucji drobnicowej o zdolności realizacji dostaw w 24h. Od lat jesteśmy znani z krajowych i międzynarodowych przewozów całopojazdowych.

Fracht morski i lotniczy realizujemy w strategicznym partnerstwie z międzynarodową grupą Röhlig & Co. obecną na całym świecie. Paletę usług globalnych dopełnia fracht intermodalny i kolejowy, ze szczególnym uwzględnieniem kierunków wschodnich.

Usługi magazynowe w ramach produktu logistyki kontraktowej realizujemy w centrach logistycznych o powierzchni ponad 180 000 m², wyposażonych w zaawansowane technologie i proekologiczne rozwiązania.
Jednocześnie zwiększamy możliwości operacyjne sieci oddziałów i centrów logistycznych, m.in. poprzez uruchamianie nowych lokalizacji i realizację kluczowych inwestycji w obszarze nieruchomości w całej Polsce.

Oczekiwania wobec kandydatów:
Zapraszamy studentów IV i V roku studiów oraz absolwentów kierunków logistycznych, komunikatywnie posługujący się językiem angielskim. Oczekujemy osób ambitnych i zorientowanych na rozwój.
Spotkanie przeznaczone jest dla studentów zainteresowanych przyszłą pracą w logistyce, a w bliższej perspektywie udziałem w Programie Praktyk Letnich w naszej firmie.

CAREERDATE z Rohlig Suus Logistics odbędzie się w SGGW, budynek nr 8, sala 112. LICZBA MIEJSC OGRANICZONA! Obowiązują zapisy.
MAKRO Cash and Carry Polska S.A. / CAREERDATE w SGGW

Na CAREERDATE o MAKRO opowiedzą Ci:
Magda Modzelewska - Specjalista ds. Transformacji Hal (Dział Operacji w Halach)
Renata Dąbrowska - Menedżer Kategorii Produktów (Dział handlowy - kupiecki)
Katarzyna Sacewicz - Menedżer Kategorii Produktów (Dział handlowy - kupiecki)
Aleksandra Lipka - Menedżer Kategorii Produktów (Dział handlowy - kupiecki)
Wioletta Gajo - Koordynator Zespołu Planowania (Dział ZŁD)
Urszula Niewiadomska - Specjalista ds. Personalnych (Dział Rekrutacji i Zarządzania Talentami)

MAKRO Cash&Carry to:

- Międzynarodowa firma z branży handlu hurtowego
Swoje usługi dedykujemy przedsiębiorcom, ale MAKRO skala to także MAKRO możliwości dla Ciebie!

- Zespół pasjonatów i food lovers’ów
O żywności wiemy bardzo dużo i z entuzjazmem odpowiadamy na najbardziej wymagające potrzeby naszych klientów.

- Partner dla Niezależnego Biznesu
Działamy w globalnej sieci MAKRO/METRO Cash&Carry, obsługujemy 21 milionów klientów w 25 krajach na całym świecie. W Polsce hale MAKRO znajdziesz w 29 lokalizacjach.

Szukamy osób lubiących się uczyć, otwartych na zmieniającą się rzeczywistość biznesową, ludzi z „Klientem w centrum”, z pasją do biznesu i naturą przedsiębiorcy.
Znajdź swoje miejsce w sieci MAKROmożliwości!

Zapraszamy do udziału w Dniu otwartym dla Studentów/Absolwentów „Makro day”. Więcej info

Proponujemy płatne staże. Więcej info

CAREERDATE z MAKRO odbędzie się w SGGW, budynek nr 8, sala 112. LICZBA MIEJSC OGRANICZONA! Obowiązują zapisy.

Getin Noble Bank / CAREERDATE w SGGW

Brak dostępnych terminów

Getin Noble Bank jest drugim największym bankiem z większościowym polskim kapitałem. Nasza oferta skierowana jest do Klientów indywidualnych, małych i średnich firm, samorządów oraz dużych korporacji. Z usług Getin Noble Banku korzysta ponad 2,2 mln Klientów, a nasze produkty dostępne są w ponad 550 oddziałach własnych i franczyzowych oraz w szerokiej sieci pośredników.

Nasz zespół liczy kilka tysięcy pracowników. Tworzą go zarówno ludzie młodzi, dopiero rozpoczynający swoją karierę zawodową, jak i specjaliści rynkowi czy eksperci. Jesteśmy nastawieni na dynamiczny rozwój i na każdym szczeblu cenimy profesjonalizm działań.

Aktualnie do naszego zespołu poszukujemy studentów i absolwentów chcących zdobywać ciekawe doświadczenia zawodowe w obszarze bankowości i współpracy z klientami.

Przyjdź na wydarzenie Careerdate z Getin Noble Bank i porozmawiaj z naszymi pracownikami o kulturze organizacyjnej naszego banku, o ich codziennych zadaniach, doświadczeniach czy wyzwaniach, które na co dzień realizują. Przekonaj się osobiście, dlaczego warto dołączyć do naszego zespołu. Zapraszamy!

Zapoznaj się z wybranycmi ofertami Getin Noble Bank na CAREERDATE w SGGW:

MŁODSZY DORADCA DS. OBSŁUGI KORESPONDENCJI ELEKTRONICZNEJ - WIĘCEJ INFO
MŁODSZY DORADCA / DORADCA DS. OBSŁUGI PRODUKTÓW BANKOWYCH - WIĘCEJ INFO
MŁODSZY DORADCA DS. OBSŁUGI PRODUKTÓW BANKOWYCH (0,5 ETATU) - WIĘCEJ INFO
DORADCA KLIENTA - WIĘCEJ INFO
MŁODSZY DORADCA DS. OBSŁUGI KLIENTA DETALICZNEGO - WIĘCEJ INFO

CAREERDATE z Getin Noble Bank odbędzie się w SGGW, budynek nr 8, sala 112. LICZBA MIEJSC OGRANICZONA! Obowiązują zapisy.

Imię
Nazwisko
Rok studiów/status:
Uczelnia:
Kierunek
Skąd się dowiedziałeś:
Wyrażam zgodę na przesyłanie drogą elektroniczną informacji ze Stowarzyszenia na rzecz Akademickich Biur Karier związanych tematycznie z rynkiem pracy i rozwojem zawodowym (zgodnie z Ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o Świadczeniu Usług Drogą Elektroniczną Dz.U. 2002 r. Nr 144, poz.1204). Jednocześnie przyjmuję do wiadomości, iż przysługuje mi prawo do wglądu, wstrzymania przetwarzania oraz usunięcia w/w danych osobowych.

Kontakt Copyright © JOBBING 2018