JOBBING - ZAPISY NA WARSZTATY
HomeZapisyKontakt

CAREERDATE to nieformalne spotkania z pracodawcami w formie rozmów przy kawie.

W gronie specjalistów i niewielkiej grupy innych studentów i absolwentów poznasz tajniki rekrutacji, ścieżek karier i warunków pracy w wybranych firmach.

Już od 23 listopada do 4 grudnia w kampusach 6 warszawskich uczelni spotkasz specjalistów i rekruterów wielu firm.

Popraw skuteczność swoich działań na rynku pracy.
Przygotuj CV (warunek zapisu) i zgłoś się na wybraną „randkę”.
Dokonując zapisu na więcej niż jedno CAREERDATE sprawdź, czy nie odbywają się one w tym samym czasie!
Jeśli chcesz zapisać się na kilka wydarzeń - musisz zarejestrować się na każde z nich osobno.

Aby się zapisać zaznacz właściwy Careedate, wybierz godzinę i wypełnij poniższy formularz:

Sitel Polska Sp. z o. o.

ul. Wybrzeże Kościuszkowskie 20, 00-390 Warszawa

Sitel jest outsourcingowym contact center zatrudniającym w Polsce ponad 800 osób, a na świecie blisko 63000.
Świadczymy usługi telefonicznej oraz mailowej obsługi klienta dla takich firm jak Samsung, LG, Philips, eBay czy HP. Z Warszawy obsługujemy klientów w 21 językach.

Poszukujemy osób znających języki obce takie jak: angielski, niemiecki, rosyjski, bułgarski + większość języków europejskich na stanowisko Customer Service Professional.

Praca w Sitel to ogromne możliwości rozwoju. 90% naszej kadry kierowniczej to osoby, które zaczynały swoją karierę w Sitel właśnie od stanowiska CSP.
Przykładowa stawka za pracę z językiem niemieckim to około 3000 zł netto. Oferujemy pracę na umowę zlecenie oraz umowę o pracę. Na 1/2 etatu, 3/4 etatu oraz cały etat.
Do zatrudnienia standardowo już dokładamy karty Multisport i prywatną opiekę medyczną. Oprócz tego, darmowe kursy językowe, kursy Microsoft Office i wiele innych oraz zabawy w paintball, wyścigi gokartów, zajęcia zumby, mistrzostwa piłki nożnej. To wszystko finansowane jest przez firmę.
Przedmiotem rozmów podczas Careerdate będą ścieżki rozwoju w firmie oraz przekaz obrazu pracy "od kuchni".

Lloyd Properties Sp. z o.o.

Kamil Kosior - Prezes Zarządu
Krzysztof Rzepkowski - Trener i Manager
Krystian Figurski - Doradca i Manager

ul. Wybrzeże Kościuszkowskie 20, 00-390 Warszawa

Lloyd Properties to projekt powołany do życia z dużym planem. Budujemy nowoczesną organizację, nastawioną na ludzi przedsiębiorczych, zaangażowanych, ceniących ambitną pracę i rozwój osobisty.

W pracy najbardziej cenimy współpracę i zaangażowanie.
Chętnie opowiemy o każdym aspekcie pracy w nieruchomościach i w naszym zespole. Bez ogródek, bez uników, bez różowych okularów:)

Chcesz dowiedzieć się o kuchni tego zawodu? O naszych planach na rozwój i możliwościach rozwijania się z nami?
Zapraszamy na kawę!

Instytut Biologii Doświadczalnej im. M. Nenckiego PAN

Elwira Kocyła, Działu Spraw Pracowniczych i Rekrutacji

ul. Wybrzeże Kościuszkowskie 20, 00-390 Warszawa

Jeśli jesteś zainteresowany pracą w Instytucie Naukowym zapraszamy na spotkanie z pracownikiem Instytutu Biologii Doświadczalnej im. M. Nenckiego PAN.

Poznasz:
- możliwości realizacji praktyk zawodowych i staży;
- procedurę naboru na studia doktoranckie i przebiegu samych studiów;
Dowiesz się:

- jak rozpocząć pracę na stanowisku naukowym lub technicznym; jakie warunki musisz spełniać; jak wygląda procedura rekrutacji;
- na jakie benefity możesz liczyć?

Elwira Kocyła z Działu Spraw Pracowniczych i Rekrutacji chętnie odpowie na Twoje pytania dotyczące możliwości jakie dają praktyki, studia i praca w Instytucie Polskiej Akademii Nauk.

Uniwersytet Warszawski

Dostępnych terminów: 7 (miejsc: 7)

ul. Wybrzeże Kościuszkowskie 20, 00-390 Warszawa

Monika Niepiekło - doradca zawodowy, trener, specjalista rynku pracy.

Z wykształcenia socjolog ze specjalizacją komunikacja społeczna, po licznych kursach z metodyki doradczej i  studiach podyplomowych z doradztwa i planowania kariery.

Od przeszło 10 lat pomaga w planowaniu kariery zawodowej, szukaniu swojego miejsca na rynku pracy. Posiada spore doświadczenie doradcze w Biurze Karier UW, organizacjach pozarządowych, instytucjach rynku pracy, firmach również przy projektach aktywizacji zawodowej osób z niepełnosprawnością.

Specjalizuje się w konsultacjach służących określeniu celu edukacyjnego i zawodowego, tworzenia skutecznych dokumentów aplikacyjnych, poradach z przygotowywania się do spotkań z pracodawcami oraz prowadzeniu warsztatów rozwijających umiejętności potrzebne do pozytywnego przejścia procesu rekrutacyjnego i znalezienia optymalnej pracy.

ul. Wybrzeże Kościuszkowskie 20, 00-390 Warszawa

Ewa Kluczek-Woźniak - psycholog, coach i doradca kariery Absolwentka Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej, Szkoły Treningu i Warsztatu Psychologicznego INTRA, Szkoły Coachów Biznesu SET. Uczestniczka licznych szkoleń dotyczących kariery, poradnictwa zawodowego, rekrutacji, w tym min. MABORowego Eksperckiego Treningu Asesora. Obecnie rozwija swoje kompetencje w Szkole Coachingu Grupowego i Zespołowego. W Biurze Karier wspiera studentów i absolwentów w poruszaniu się po rynku pracy. Prowadzi konsultacje służące rozwojowi zawodowemu i osobistemu, odkrywaniu własnego potencjału i budowaniu ścieżek kariery. Diagnozuje predyspozycje zawodowe na podstawie testów psychologicznych i doradczych. Przygotowuje do odbycia rozmowy kwalifikacyjnej, w tym sesji Assessment Centre. Posiada doświadczenie trenerskie w zakresie realizacji projektów szkoleniowych związanych z tematyką planowania kariery, radzenia sobie ze stresem i asertywnością.

ul. Wybrzeże Kościuszkowskie 20, 00-390 Warszawa

Agnieszka Skowrońska - psycholog, doradca zawodowy, kierownik zadania w projekcie unijnym. Absolwentka Psychologii KUL, słuchaczka Szkoły Trenerów Biznesu Grupy SET. Od niemal 9 lat pracuje z inżynierami, zajmując się rekrutacją, a obecnie doradztwem rozwoju kariery. Prowadzi konsultacje doradcze w oparciu o testy psychologiczne, konsultacje dotyczące przygotowania dokumentów aplikacyjnych, poruszania się po rynku pracy oraz przygotowania do udziału w rozmowie kwalifikacyjnej. Odpowiedzialna za koordynację zadania „Wsparcie i rozwój działalności Biura Karier Politechniki Warszawskiej” w ramach projektu „Program Rozwojowy Politechniki Warszawskiej”, organizację warsztatów i konsultacji oraz za koordynowanie ogólnouczelnianego badania „Monitoring Karier Zawodowych Absolwentów Politechniki Warszawskiej”.

Uniwersytet SWPS

ul. Wybrzeże Kościuszkowskie 20, 00-390 Warszawa

Justyna Bednarczyk-Wilgos - psycholog, doradca zawodowy, interwent Kryzysowy ze znajomością specyfiki pracy (ponad 9 lat) z osobami w kryzysie, długotrwale bezrobotnymi, zagrożonymi wykluczeniem społecznym, młodzieżą. Prowadzę indywidualne poradnictwo psychologiczne i  zawodowe oraz w szeroko pojętą psychoedukację (w formie szkoleń, warsztatów etc.) z zakresu radzenia sobie w sytuacjach trudnych wynikających min. ze  zmiany i poszukiwania pracy, kryzysów związane z utratą zatrudnienia, odkrywania swoich mocnych stron, radzenia sobie z destrukcyjnymi emocjami i ich reinterpretacją, znajdowaniem optymalnych strategii rozwiązań etc.

Posiadam doświadczenie w pracy w firmach - branża human resources - z sektora publicznego, prywatnego w zakresie rekrutacji, planowania ścieżek karier, realizacji projektów outplacement oraz organizacji pozarządowych przy tworzeniu indywidualnych planów edukacyjnych/ rozwojowych i realizacji projektów w obszarze aktywizacji zawodowej.

Doradczo, pracuję z osobami zarówno na początku kariery (licealiści, studenci, absolwenci), jak i w momentach zmiany firmy, stanowiska lub całkowitego przekwalifikowania. Stosuję narzędzia do diagnozy uzdolnień, uwarunkowań intelektualnych, charakterystyk osobowościowych i
temperamentalnych na bazie których wraz z klientami odkrywam ich potencjał i unikalne zasoby potrzebne do osiągnięcia celu. Wspieram klientów w tworzeniu profesjonalnych planów działań indywidualnych w tym: Planu Osobistego Rozwoju, Planu Kariery Zawodowej, Wyboru kierunku kształcenia) oraz dokumentów aplikacyjnych (CV,LM). Przygotowuję do rozmów kwalifikacyjnych i sesji AC/DC opierając się na aktualnej wiedzy rynkowej i własnym doświadczeniu.

Moja praca to moja pasja, poprzez nią staram się inspirować ludzi do nieustanego rozwoju. Pomóc w  jak najlepszym sprecyzowaniu celu i sposobu jego realizacji. Skonfrontować z blokującymi przekonaniami i wesprzeć w drodze do znalezienia optymalnych rozwiązań.

Politechnika Warszawska

Dostępnych terminów: 3 (miejsc: 3)

ul. Wybrzeże Kościuszkowskie 20, 00-390 Warszawa

Aneta Tyczyńska - Członek Komisji ds. Biur Karier przy Konferencji Akademickich Rektorów Szkół Polskich, doradca w zakresie planowania kariery i przedsiębiorczości, trener. Absolwentka Pedagogiki pracy w specjalności orientacja i poradnictwo zawodowe oraz Zarządzania Zasobami Ludzkimi. Doświadczony praktyk przemysłu i biznesu. Jest licencjonowanym trenerem programu „Spadochron". W 2015 roku ukończyła szkołę coachingu grupowego oraz zespołowego Pracowni Coachingu NOVO, MABORowy Ekspercki Trening Asesora sesji AC/DC oraz Praktyczną Psychologię Motywacji Akademii "Biegun" Marka Kamińskiego. Prowadzi indywidualne konsultacje doradcze, warsztaty, coaching grupowy i zespołowy oraz projekty związane rekrutacją, rozwojem osobistym i wspieraniem przedsiębiorczości.

Akademia Leona Koźmińskiego

Dostępnych terminów: 7 (miejsc: 7)

ul. Wybrzeże Kościuszkowskie 20, 00-390 Warszawa

Joanna Piechocka - doradca ds. kariery w Biurze Karier i Współpracy z Absolwentami Akademii Leona Koźmińskiego, psycholog i trener. Ukończyła Wydział Psychologii na Uniwersytecie Warszawskim (specjalizacja: psychologia organizacji i pracy) oraz Szkołę Treningu i Warsztatu Psychologicznego w ośrodku Intra. Obecnie w trakcie studiów podyplomowych „Job coaching: doradztwo zawodowe, edukacyjne i coaching kariery" na Uniwersytecie SWPS.

Na co dzień prowadzi doradztwo zawodowe z wykorzystaniem technik coachingowych w języku polskim i angielskim oraz zajmuje się organizacją wydarzeń dla studentów i absolwentów kierunków anglojęzycznych.

Wierzy, że nauka i praca mogą być przygodą trwająca całe życie, dlatego pomaga uczyć się z głową, a rozwijać - z pasją.

Fundacja Veolia Polska

ul. Wybrzeże Kościuszkowskie 20, 00-390 Warszawa

Magdalena Wasilewska - doradca zawodowy, Fundacja Veolia Polska.

Fundacja Veolia Polska to organizacja, która swoją pomoc kieruje do lokalnych społeczności, wspierając osoby bezrobotne lub poszukujące pracy w znalezieniu zatrudnienia, prowadząc
działalność edukacyjną z zakresu ochrony środowiska w szkołach i przedszkolach. W realizację tych zadań angażują się nie tylko
pracownicy Fundacji, ale również pracownicy Veolii w ramach
Programu Wolontariatu Pracowniczego.

Fundacja przez ponad 10 lat aktywności, objęła wsparciem prawie 5000 osób. Autorski Program Pomocowy, dostosowany do indywidualnych potrzeb każdej osoby, zaprocentował dużą skutecznością działań doradczych - 70% beneficjentów Fundacji podjęło pracę lub otworzyło własne firmy. Ponad 2000 uczniów i studentów wzięło udział w szkoleniach i warsztatach przygotowujących ich do wejścia na rynek pracy.

Zakład Ubezpieczeń Społecznych

Krzysztof Stawicki - Kierownik Referatu w Wydziale Obsługi Klientów i Korespondencji
Dostępnych terminów: 1 (miejsc: 1)

ul. Wybrzeże Kościuszkowskie 20, 00-390 Warszawa

Przedstawiciele ZUS będą dostępni przez cały czas trwania JOBBING, czyli w godz. 9.30-16.30.

ZAPISY NIE OBOWIĄZUJĄ - NA SPOTKANIE Z KONSULTANTEM ZUS BARDZO PROSIMY NIE WYPEŁNIAĆ PONIŻSZEGO FORMULARZA ZGŁOSZENIOWEGO!

Jeśli zależy Ci na umówieniu się na konkretną godzinę, prosimy o wiadomość mailową na adres: biuro@stowarzyszenieabk.pl

Podstawową zasadą w prowadzeniu własnej działalności jest dobre przygotowanie. Jednym z pierwszych kroków dla osoby, która dotychczas nie prowadziła działalności gospodarczej, a zamierza założyć własną firmę jest wizyta w ZUS.

Każda osoba planująca rozpocząć prowadzenie własnej działalności uzyska od ekspertów III Oddziału ZUS w Warszawie informacje z zakresu zakładania i prowadzenia własnej działalności, zasad podlegania ubezpieczeniom, zgłaszania działalności gospodarczej, rozliczania i opłacania składek, zawieszenia wykonywania działalności gospodarczej, wyrejestrowania działalności gospodarczej, zasad wypełniania i przekazywania dokumentów ubezpieczeniowych do ZUS.

Umożliwimy również założenie własnego profilu na Platformie Usług Elektronicznych ZUS

Warszawski Uniwersytet Medyczny
Dostępnych terminów: 4 (miejsc: 4)

ul. Wybrzeże Kościuszkowskie 20, 00-390 Warszawa

Dorota Siedliska - doradca zawodowy, psycholog, trener.
Absolwentka psychologii UMCS w Lublinie. Ukończyła szkolenia z zakresu doradztwa personalnego, Assessment & Development Centre, Mediacji pracowniczych, Racjonalnej Terapii Zachowania.
Od 2008 roku prowadzi poradnictwo zawodowe i psychologiczne oraz warsztaty kompetencji społecznych w projektach aktywizacji zawodowej.

W Biurze Karier WUM prowadzi konsultacje dla studentów i absolwentów uczelni wspierając ich w poruszaniu się po medycznym rynku pracy.

Posiada doświadczenie trenerskie związane z tematyką komunikacji, asertywności, radzenia sobie ze stresem, rynkiem pracy, zmianą postaw i nawyków. Chętnie zdobywa wiedzę zarówno z neuropsychologii jak i doradztwa zawodowego.

Imię
Nazwisko
CV: Plik cv:
Wgraj plik max 2mb (pdf, doc lub zip)

Rok studiów/status:
Uczelnia:
Kierunek
Skąd się dowiedziałeś
o CAREERDATE:

Wyrażam zgodę na przesyłanie drogą elektroniczną informacji ze Stowarzyszenia na rzecz Akademickich Biur Karier związanych tematycznie z rynkiem pracy i rozwojem zawodowym (zgodnie z Ustawą z dnia 18 lipca 2002 r. o Świadczeniu Usług Drogą Elektroniczną Dz.U. 2002 r. Nr 144, poz.1204). Jednocześnie przyjmuję do wiadomości, iż przysługuje mi prawo do wglądu, wstrzymania przetwarzania oraz usunięcia w/w danych osobowych.

Kontakt Copyright © JOBBING 2014