CAREERDATE

Archiwum projektów

Targi Pracy

• I Akademickie Targi Pracy JOBBING, 15 marca 2007r., Ośrodek Sportu i Rekreacji m.st. Warszawy w Dzielnicy Ochota
  • II Akademickie Targi Pracy JOBBING, 10 marca 2008r., Pałac Kultury i Nauki w Warszawie
  • III Akademickie Targi Pracy JOBBING, 09 marca 2009r., Pałac Kultury i Nauki w Warszawie
  • IV Akademickie Targi Pracy JOBBING, 01 marca 2010 r., Pałac Kultury i Nauki w Warszawie
  • V Akademickie Targi Pracy JOBBING, 15 marca 2011 r., Pałac Kultury i Nauki w Warszawie

Więcej: www.jobbing.org.pl

Wydarzenia dla pracowników biur karier

• "Employer Branding - jak wygrać wojnę o talenty?", MJCC Employer Branding Consultants. W szkoleniu na temat budowania wizerunku pracodawcy wzięło udział 16 przedstawicieli Akademickich Biur Karier działających przy warszawskich uczelniach wyższych, 11 lutego 2009r.
  • "Postawa probiznesowa - myślenie i działanie w świecie biznesu", SHtraining. Warsztat w oparciu o metodę planszowej symulacji biznesu ukierunkowany na naukę umiejętności myślenia strategicznego i procesowego. Prezentacja zastosowania planszowych symulacji i gier strategicznych w kształceniu młodzieży akademickiej. W warsztacie wzięło udział 11 przedstawicieli Akademickich Biur Karier działających przy warszawskich uczelniach wyższych, 10 grudnia 2010r.

Wydarzenia dla pracodawców

• "Witaj w firmie…i co dalej? Skuteczne wdrażanie nowych pracowników", Westhill Consulting, 05 kwietnia 2011r.
  • „Social media. Jak je wykorzystać w budowaniu wizerunku pracodawcy?", MJCC Employer Branding Consultants, 02 marca 2011r.
  • „Targi Pracy jako narzędzie budowania wizerunku pracodawcy”, MJCC Employer Branding Consultants,17 lutego 2010r.

Projekty doradcze i edukacyjne dla młodzieży

• Indywidualne konsultacje zawodowe dla studentów i absolwentów w ramach IV Targów Pracy dla Humanistów w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie, 09 października 2008r.
  • Indywidualne konsultacje zawodowe dla studentów i absolwentów w ramach V Targów Pracy dla Humanistów w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie, 21 października 2009r.
  • Szkolenia z zakresu planowania edukacji i kariery dla gimnazjalistów i maturzystów, 2010