Aneta Tyczyńska

Dyplomowany Doradca zawodowy. Coach. Trener. Od 15 lat praktyk przemysłu i biznesu. Jej doświadczenie doradcze to ponad 2 500 godzin konsultacji  oraz dziesiątki przeprowadzonych szkoleń. Na co dzień pracuje w Biurze Karier Politechniki Warszawskiej, gdzie  koordynuje cykl Spotkanie z Pracodawcą, przybliżając tym samym biznes do nauki. Prowadzi także indywidualne konsultacje doradcze oraz projekty związane rekrutacją, rozwojem osobistym i wspieraniem przedsiębiorczości.

Opinia klientki: „Chciałabym Pani bardzo serdecznie podziękować za nasze dzisiejsze spotkanie. Chyba przyniosła mi Pani szczęście, ponieważ otrzymałam właśnie pozytywną odpowiedź z firmy, gdzie byłam ostatnio na swojej pierwszej rozmowie kwalifikacyjnej w sprawie praktyk (wspominałam o tym podczas naszej rozmowy). Rady i uwagi, które od Pani otrzymałam z pewnością bardzo przydadzą mi się w przyszłości. Dziękuję również za optymistyczne nastawienie, którym dzisiaj mnie Pani „zaraziła”.:) „ Kinga J.

Wykorzystywane narzędzia / posiadane uprawnienia i certyfikaty / specjalizacja:

Chętnie pracuje nad celami oraz motywacją do działania wg metody BIEGUN Marka Kamińskiego. Certyfikowany trener kursu planowania kariery SPADOCHRON.W 2015 roku ukończyła szkołę coachingu grupowego oraz zespołowego Pracowni Coachingu NOVO, MABORowy Ekspercki Trening  Asesora sesji AC/DC.

W swojej pracy wykorzystuje testy związane z kompetencjami zawodowymi oraz motywacją, takie jak KotwicaSchoena, Test Balbina, Kwestionariusz Zainteresowań Zawodowych oraz  narzędzia(również coachingowe) wspierające proces rozwoju osobistego.